Πετράς: «Ελπίζω ότι θα είναι ανταγωνιστικός ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Παναγιώτης Πετράς μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ του Ρούβα, πλέον, φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ πριν από 3 χρόνια ενώ αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που πέρασαν από το ΒΑΚ. Αναφερόμενος στην αγαπημένη του ομάδα, ο Πετράς τόνισε «ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Περνάει το δικό του δύσκολο στάδιο και ελπίζω να είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα γιατί έχει κόσμο και ιστορία».

Όσο για την επιστροφή του στην Κρήτη και τον Ρούβα υπογράμμισε ότι «επιστρέφω στην Κρήτη μετά από τρία χρόνια. Είμαι χαρούμενος όπου γυρίζω στον τόπο μου αλλά και που θα αγωνίζομαι στον Ρούβα την νέα σεζόν. “Χτίζουμε” την ομάδα για την νέα χρονιά. Ήθελα να έρθω στην Κρήτη και ήταν από τους κύριους λόγους που επέλεξα τον Ρούβα. Η ομάδα αυτή βέβαια με καλύπτει και πρόκειται για ένα υγιές και νοικοκυρεμένο σωματείο. Ο Ρούβας έχει καλό κλίμα και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι άριστες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook