Ξεκίνησαν οι ζυμώσεις στον Σύλλογο Μετόχων εν όψει των εκλογών της 5ης Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για τις εκλογές στον Σύλλογο Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ήδη, εδώ και περίπου 20 ημέρες έχει εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί με τον Σύλλογο Μετόχων ο Κώστας Κλάδος – όπως είχε κάνει γνωστό ο ίδιος – ενώ την πρόθεση του να αναμειχθεί διοικητικά έχει εκφράσει και ο εκ των υπευθύνων της μπουτίκ Νίκος Βαθιανάκης (φώτο).

Όπως και να’ χει, στις εκλογές της 5ης Σεπτεμβρίου, στόχος είναι να παίξει ο Σύλλογος Μετόχων σημαντικό ρόλο και όχι απλά να έχει τον ρόλο του παρατηρητή στα όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ. Όπως τονίζουν άνθρωποι  που έχουν ασχοληθεί με τον Σύλλογο Μετόχων της ΠΑΕ, ήρθε η ώρα για την ανάμειξη νέων προσώπων που θα έχουν τον χρόνο, την θέληση αλλά και την αγάπη για να ακολουθήσουν αυτό το εγχείρημα.

Συν τοις άλλοις, τα παλιότερα και ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν οπότε σκοπός είναι να βρεθούν νέα πρόσωπα που θα δώσουν έναν άλλο αέρα σε αυτόν τον φορέα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το σωματείο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook