«Σφήνα» της Σαλερνιτάνα για Τσιρίλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ιταλικός ανταγωνισμός προέκυψε για τον ΟΦΗ στην υπόθεση του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και η περίπτωση του πλην των Κρητικών ενδιαφέρει και τη Σαλερνιτάνα.

Είναι γεγονός πως ο Τσιρίλο έχει καλό όνομα στην Ιταλία. Η καριέρα σε ΑΕΚ, Λεβάντε και ΠΑΟΚ δεν περνά απαρατήρητη από τους συλλόγους στη χώρα του με αποτέλεσμα να προκύπτει ενδιαφέρον από συλλόγους κυρίως μικρότερων κατηγοριών. Ετσι σήμερα Πέμπτη (9/8) βγήκε στο φως της δημοσιότητας το ειδύλλιο με τη Σαλερνιτάνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, μάλιστα, σε δηλώσεις του στο «liratv» να το επιβεβαιώνει.

«Πράγματι, υπήρξε επαφή με την ομάδα του Σαλέρνο και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, διότι ότι έχω κάνει κάτι καλό στην καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός.

«Ξέρω αρκετούς ανθρώπους από την ομάδα και θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει», συμπλήρωσε ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε και στους φίλους της Σαλερνιτάνα. «Ξέρω τα πάντα για το Σαλέρνο, ξέρω ότι η ομάδα έχει φανατικό κοινό και μου αρέσει να παίζω μπροστά σ’ αυτό. Θα δω την πρόταση και πρότζεκτ και τις επόμενες μέρες θα απαντήσω».
πηγή:sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook