ΟΦΗ ή Εργοτέλη ο Βερόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ ή τον Εργοτέλη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματίας Βερόν αφού δική του πρόθεση είναι να παραμείνει (οικογενειακώς) στην Κρήτη.

Ήδη, όπως σας ενημερώσαμε χθες ο ΟΦΗ συναντήθηκε με τον Αργεντινό όπου συζήτησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο 31χρονος κεντρικός χαφ δεν εμφανίστηκε αρνητικός στην πρόταση για την μείωση των αποδοχών ωστόσο δεν υπήρξε οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ακόμα μια συνάντηση για να φανούν οι προθέσεις των δύο πλευρών. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του: Θέλει να διατηρεί “ζεστό” τον Βερόν αλλά παράλληλα δεν είναι σίγουροι 100% αν θέλουν να προχωρήσουν μαζί του και τη νέα χρονιά.

Ο Ματίας Βερόν από την πλευρά του, δείχνει ότι θέλει να παραμείνει στον ΟΦΗ όμως παράλληλα δεν έχει μείνει αδιάφορος και στο ενδιαφέρον του Εργοτέλη. Οι “κιτρινόμαυροι” – εν γνώσει του ΟΦΗ – έχουν έρθει σε επαφή μαζί του γνωστοποιώντας του το ενδιαφέρον τους και μάλιστα η κουβέντα έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Πάντως, όποιο και αν είναι το φινάλε των συζητήσεων του ΟΦΗ με τον Βερόν, όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός θα παραμείνει στο Ηράκλειο αφού αυτή είναι η πρόθεση του ίδιου και της οικογένειας του. Μένει να φανεί αν θα συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα” ή θα αλλάξει για να βάλει τα “κιτρινόμαυρα”.