Στο “κόλπο” της απόκτησης του Κουτσιανικούλη η ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα αντίζηλο στην προσπάθεια απόκτησης του Βασίλη Κουτσιανικούλη αποκτά ο ΟΦΗ καθώς η ΑΕΚ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη για την απόκτηση του. 

Σύμφωνα με ιστοσελίδα aek365.gr που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ η “Ένωση¨ έχει μπει δυνατά στην απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, καθώς τόσο ο Θωμάς Μαύρος όσο και ο Βαγγέλης Βλάχος έχουν ήδη μιλήσει με την πλευρά του παίκτη.

Ο Κουστιανικούλης παραμένει στην Κρήτη όπου και λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Εργοτέλη, απ’ όπου και αναμένεται να μείνει ελεύθερος μόλις βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, με την ΑΕΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να κάνει δικό της τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως ο προπονητής τον θέλει στο ρόστερ, ο πρόεδρος ανέλαβε δράση και ο «Κούτσια» βλέπει την ΑΕΚ ως μία τεράστια ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο και να διακριθεί, φορώντας την φανέλα της Ένωσης. Όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του παίκτη η κουβέντα δεν έχει φτάσει ακόμα στην ουσία των… χρημάτων. Ο Κουτσιανικούλης περιμένει μέχρι την Τετάρτη η ΑΕΚ να κάνει την τελική της προσφορά και να την εξετάσει με τον μάνατζέρ του.

Ο ΟΦΗ φυσικά δεν θα πέσει “αμαχητί” στην υπόθεση απόκτησης του παίκτη, ο οποίος αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, εφόσον μείνει ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook