Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παιχνίδι εις βάρος του «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε στο Gentikoule για τους ΑΣΤΕΙΟΥΣ λόγους που η ΕΠΟ εισηγήθηκε την μη χορήγηση άδειας του «Γεντί Κουλέ» και γιατί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μην γίνει εκεί το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ένα «χοντρό» παιχνίδι δείχνει να παίζεται εις βάρος του ΟΦΗ με υπόγειες μεθοδεύσεις ώστε να μην χρησιμοποιήσει το «Γεντί Κουλέ» η ομάδα. Κάτι βέβαια που η διοίκηση του ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένη να το διαπραγματευτεί ενώ συν τοις άλλοις οι λόγοι που επικαλέστηκε η ΕΠΟ για να μην δοθεί άδεια στο γήπεδο χαρακτηρίζονται επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ΑΣΤΕΙΟΙ.

Κάτι βέβαια που μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας όταν η Επιτροπή Αδειοδότησης αναφέρει 13 λόγους που δεν παίρνει άδεια το «Γεντί Κουλέ». Κάτι που αποτελεί και το τυπικό εμπόδιο για τον μη ορισμό του στο παιχνίδι με την Ξάνθη την μεθεπόμενη Κυριακή.

Στον ΟΦΗ πάντως θεωρούν ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα με την διεξαγωγή του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» και το θέμα θα έχει κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Όπως και να’ χει όμως, η χρονιά δεν ξεκινάει… καλά για τον ΟΦΗ αφού δέχεται πόλεμο για το «Γεντί Κουλέ» καθώς φοβούνται άπαντες την δυναμική του κόσμου της ομάδας.

Παράλληλα, το μεγάλο ερωτηματικό είναι οι ισχυρισμοί της Σούπερ Λιγκ ότι στις 12 Ιουλίου έκαναν έλεγχο στο γήπεδο του ΟΦΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ μάλιστα του Σήφη Κορωνάκη – όπως λένε από την Αθήνα. Κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί πραγματικότητα όταν την ίδια ώρα δεν γνώριζε τίποτα κανένας από τους υπαλλήλους.

Ακόμα και τώρα, 12 ημέρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος, η Σούπερ Λιγκ δεν έχει εμφανιστεί στο «Γεντί Κουλέ» για να κάνει τον έλεγχο.

Οι 13 λόγοι που επικαλέστηκε η ΕΠΟ για να εισηγηθεί αρνητικά για το «Γεντί Κουλέ» είναι οι παρακάτω που φέρνει στο φως το Gentikoule. Και πραγματικά αποτελεί μια μεγάλη απόδειξη για το τι συμβαίνει όταν παίρνουν άδεια γήπεδα όπως του Λεβαδειακού ή της Κομοτηνής που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την Σούπερ Λιγκ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη το ΔΣ της ΠΑΕ και ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων Ανδρέας Μανουσάκης έχει συντάξει αναλυτική έκθεση με την οποία απορρίπτει όλους τους παρακάτω λόγους, όπου βέβαια κάποιοι εξ’ αυτών δεν έχουν καν ισχύ!

Διαβάστε αναλυτικά

1. Δεν υπάρχει σύστημα θέρμανσης χλοοτάπητα, γεγονός όμως που παρότι οφείλει να αναφερθεί δεν θεωρείται σημαντικό με δεδομένες τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας.

2. Πρέπει να υποβληθούν οι μετρήσεις φωταγώγησης. Το γήπεδο δεν διαθέτει εφεδρικό σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

3. Δεν υπάρχει αίθουσα ντόπινγκ κοντρόλ.

4. Λόγω της τοποθεσίας του γηπέδου υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις απαιτούμενες θέσεις στάθμευσης.

5. Δεν υπάρχει επαρκής σηματοδότηση στο γήπεδο.

6. Δεν υπάρχει σύστημα φωτισμού έκτακτης ανάγκης.

7. Το σύστημα ανακοινώσεων δεν καλύπτεται από εφεδρική παροχή ρεύματος.

8. Οι υγειονομικές εγκαταστάσεις δεν φαίνεται να επαρκούν. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην θύρα απέναντι από τους επισήμους υπάρχουν μόλις πέντε τουαλέτες συνολικά.

9. Δεν υπάρχει ιατρείο για τους θεατές.

10. Δεν υπάρχουν θέσεις, ούτε και σχετική πρόβλεψη πρόσβασης για θεατές με ειδικές ανάγκες.

11. Δεν υπάρχει χώρος εργασίας δημοσιογράφων. Ως τέτοιος θα μπορούσε να διαμορφωθεί το δωμάτιο που βρίσκεται παραπλεύρως στην αίθουσα τύπου.

12. Δεν υπάρχει τηλεοπτικό στούντιο.

13. Η αίθουσα συνεντεύξεων δεν διαθέτει τον απαιτούμενο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί να φιλοξενήσει 30 άτομα καθώς είναι μικρή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook