Βερόν στον Athletic Radio: «Δεν ήταν πρόβλημα τα χρήματα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην προσέγγιση της διοίκησης του ΟΦΗ αλλά και στην σχέση που έχει «χτίσει» με τον κόσμο στάθηκε ο Ματίας Βερόν μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο Αργεντινός «μαέστρος» του ΟΦΗ ανέλυσε τους λόγους της απόφασης του να παραμείνει στην ομάδα. Ο 31χρονος κεντρικός μέσος του ΟΦΗ τόνισε ότι δεν έβαλε σε προτεραιότητα το οικονομικό κομμάτι υπογραμμίζοντας παράλληλα πως θα κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Βερόν στον Athletic Radio 104,2

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτήν την εξέλιξη και μέτρησε πολύ ότι η ομάδα ήθελε πολύ να με κρατήσει και μου το έδειξε σε όλες τις συναντήσεις που είχαμε. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ μου το έδειξαν με την συμπεριφορά τους και αυτό με έκανε να πάρω την απόφαση μου ακόμα πιο εύκολα».

Για το γεγονός ότι αποδέχτηκε την πρόταση με λιγότερα χρήματα: «Το οικονομικό θέμα δεν ήταν αυτό που εξέτασα πρώτα από όλα. Έχω δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με τον κόσμο του ΟΦΗ ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση της οικογένειας μου που ήθελε να παραμείνει στο Ηράκλειο. Αυτός ο λόγος έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά την διάρκεια των συζητήσεων που είχα με την ομάδα».

Για τη νέα χρονιά: «Γνωρίζω ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν. Όμως αυτό το γεγονός αποτελεί ένα κίνητρο για εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες για να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας στους νεότερους. Υπάρχουν νεαροί παίκτες με ικανότητα και αξία και εκτιμώ ότι αν δουλέψουμε αρκετά και σωστά τότε μπορούμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Νιώθω σαν μεγάλος αδερφός ή «πατέρας» αυτών των νεαρών ποδοσφαιριστών».

Για το αν θα είναι έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα: «Σίγουρα, έχω χάσει κάποιες προπονήσεις και μπορεί να μην είμαι στο επιθυμητό επίπεδο όμως υπάρχουν αρκετές ημέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος. Το αν θα αγωνιστώ είναι θέμα του προπονητή καθώς εκείνος είναι ο κατάλληλος για να κρίνει αν θα παίξω και πως θα παραταχθεί η ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος».