«Ο Ιωαννίδης μας έχει δώσει τον λόγο του»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την φράση «ο Ιωαννίδης μας έδωσε τον λόγο του» σχολιάζουν στον ΟΦΗ τα δημοσιεύματα περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Παρασκευή αλλά παράλληλα το επιβεβαίωνε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με τις δηλώσεις του, υπήρχε κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ του ΟΦΗ και εκείνου. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα τα θέματα που αφορούσαν το συμβόλαιο του και συν τοις άλλοις ο ίδιος δεν έκρυβε την ικανοποίηση του από τον τρόπο προσέγγισης των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Άλλωστε, ο Ιωαννίδης έχει μιλήσει με τους καθ’ ύλην αρμόδιους (Πουλινάκη, Μαχλά, Αναστόπουλο) οπότε έχει προσωπική άποψη για το τι σκέφτονται στον ΟΦΗ. Από το πρωί οι εφημερίδες που πρόσκεινται στην ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο νεαρός αριστερός μπακ βρίσκεται κοντά στην Ένωση.

Επί τούτου, στον ΟΦΗ δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Όμως, το μόνο που έλεγαν και έχει σημασία είναι ότι ο Γιώργος Ιωαννίδης «έχει δώσει τον λόγο του». Μάλιστα, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο διεθνής μπακ ήταν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε αν τελικώς ο Ιωαννίδης «έχει λόγο» – κάτι που πιστεύουμε ότι ισχύει – ή τελικά τα δημοσιεύματα έχουν βάση. Άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα γραφόντουσαν διάφορα όπως «συμφωνία Ιωαννίδη – ΑΕΚ» και ο παίκτης δεν είχε μιλήσει καθόλου…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook