Κιάσσος: «Τα περιμένω όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Κιάσσος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis δίχως να κρύψει για ακόμα μια φορά την απογοήτευση του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Ερόλ Μπουλούτ.

«Ζούμε μια δύσκολη κατάσταση στον ΟΦΗ. Είχαμε μια αίσθηση οτι μπορεί να στραβώσουν τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί. Δεν ξέρουμε ποιός λέει αλήθεια και ποιός λέει ψέματα. Όλα τα περιμένω, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν το αρχικό του σχόλιο, για να αναφερθεί συνεχίζοτας στην καταγγελία του ΟΦΗ κατά του Ολυμπιακού Βόλου για τον Έρολ Μπουλούτ:

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει γίνει. Από την άλλη, δεν νομίζω να μπορώ να πάρω θέση με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Υπάρχουν ανακρίβειες. Δεν υπάρχει ειλικρίνια. Στο κομμάτι της αδειοδότησης κάθε μέρα βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα. Δεν μπορώ να πιστέψω πλέον τον κάθε ένα.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον ΟΦΗ έχει ξυπνήσει πολύ κόσμο. Η κατάσταση έχει σηκώσει κόσμο από τα σπίτια του. Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται. Η μη συμμετοχή του ΟΦΗ στην Super League θα είναι μεγάλη ζημιά και όλοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος», ενώ για την κατάσταση του Ηρακλή πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνω απόλυτα το πρόβλημα που υπάρχει. Ξέρω πολλά παιδιά από την ομάδα που κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους. Είναι λυπηρό ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Ηρακλής να ζουν τέτοιες καταστάσεις. Θα πρέπει και οι ίδιοι οι ιθύνοντες των ομάδων να πάρουν την ευθύνη. Όλοι πρέπει να κοιτάνε το καλό της ομάδας. Αυτοί που την πληρώνουν είναι η ιστορία και οι ποδοσφαιριστές. Έχουν μείνει πολλοί συνάδελφοι στον δρόμο μετά από τέτοιες καταστάσεις…».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook