Συντονίζουν τις επόμενες ενέργειες τους στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τις επόμενες ενέργειες τους συντονίζουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τις πρώτες νομικές “μάχες” που θα δώσει ο σύλλογος στην επόμενη – κρίσιμη – εβδομάδα.

Πλέον, από εδώ και στο εξής η Κρητική ομάδα μπορεί να κατευθυνθεί μέσω τριών δρόμων, όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ. Οι τρεις κατευθύνσεις που μπορεί να στραφεί – νομικά – ο ΟΦΗ είναι η προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο, η κατάθεση αίτησης ανάκλησης της απόφασης και η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Μέσω αυτών των τριών παρεμβάσεων που μπορεί να γίνει νομικά από τον ΟΦΗ, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ συντονίζει τις επόμενες ενέργειες της. Όσον αφορά την προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο, αρχικά υπήρχε στόχος να κατατεθεί το πρωί της Τετάρτης. Τελικά, όμως αυτό δεν συνέβη επειδή στην ΠΑΕ θεώρησαν ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει σήμερα, κυρίως για λόγους τακτικής.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει και η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ, όλα τα έγγραφα είναι έτοιμα και ανά πάσα στιγμή αυτό μπορεί να γίνει πράξη. Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με την αίτηση ανάκλησης της απόφασης – πληροφορίες αναφέρουν ότι το νομικό επιτελείο του ΟΦΗ είχε συνάντηση στο γραφείο του κυρίου Καϊμακάμη. Άπαντες φρόντισαν να ετοιμάσουν τα έγγραφα και πλέον περιμένουν να προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειες τους.

Τέλος, αναφέραμε και την Τρίτη ότι υπάρχει η σκέψη προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια. Η ΕΠΟ από την πλευρά της απαγορεύει οποιαδήποτε προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια απειλώντας τους συλλόγους με “καμπάνες”. Παρ’ όλα αυτά, όπως τονίζουν πηγές κάτι τέτοιο θεωρείται αντισυνταγματικό και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ αλλά και κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να προσφύγει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook