Και το… «φάντασμα» Καρακατσάνη συνεχίζει να κυνηγάει τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αφαίρεση δύο βαθμών από το νέο πρωτάθλημα απειλείται ο ΟΦΗ καθώς ο Καρακατσάνης ζήτησε την ενεργοποίηση αφαίρεσης δύο βαθμών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «soccerplus»: Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε την ενεργοποίηση της ποινής για οφειλή της ΠΑΕ στον ποδοσφαιριστή Πλάτων Καρακατσάνη.

Την Τετάρτη (27/6) ο Πλάτωνας Καρακατσάνης ζήτησε την ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών από τον ΟΦΗ, καθώς δεν εισέπραξε την δόση από την προσφυγή που έχει καταθέσει κι έχει δικαιωθεί.

Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ έπρεπε να καταβάλει 24.000 ευρώ στον Καρακατσάνη, ενώ το συνολικό ποσό που του οφείλεται είναι μεγαλύτερο

Η Σούπερ Λίγκα θα συζητήσει το θέμα στο Δ.Σ. της Παρασκευής 17 Αυγούστου όμως από τον ΟΦΗ λένε ότι έχουν περιθώριο διακανονισμού με τον ποδοσφαιριστή έως την Παρασκευή 23 Αυγούστου και μέχρι τότε θα έχουν έρθει σε συμφωνία, το θέμα θα κλείσει και η ομάδα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς να της αφαιρεθούν βαθμοί.

Στον ΟΦΗ είναι ενήμεροι για αυτήν την εξέλιξη και γνώριζαν τις απειλές που δεχόντουσαν εδώ και αρκετές ημέρες προκειμένου ο Πλάτωνας Καρακατσάνης να μην προχωρήσει στην ενεργοποίηση της ποινής…