Ελπιδοφόρος… ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα… “πιτσιρίκια” του Νίκου Αναστόπουλου κέρδισαν τις εντυπώσεις απέναντι στον πιο έτοιμο Πλατανιά γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Εξαιρετικός ο Παπάζογλου, πολύ καλός ο Μπανούσης που έβαλε γκολάρα!

Ενθαρρυντική ήταν αν μη τι άλλο η εικόνα του ΟΦΗ με τους νεαρούς παίκτες να κερδίζουν την “μάχη” απέναντι στον σαφώς πιο έμπειρο και έτοιμο Πλατανιά.Μπορεί  το ξεκίνημα να ήταν μουδιασμένο όμως μετά το 20′ ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την εμφάνιση του μένοντας μόνο στο 1-1.

Καλύτερος όλων ο Θανάσης Παπάζογλου που έχασε αμέτρητες ευκαιρίες για να σκοράρει όμως πάλεψε αρκετά κάνοντας αρκετή δουλειά. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Μπανούσης που έδειξε πως με το σπάθι του έχει κερδίσει μια θέση στην 11αδα αν και μπορούμε να πούμε πως δεν υστέρησε κανένας.

Μετά την σημερινή εμφάνιση, ο ΟΦΗ έδειξε ότι με τις προσθήκες των έμπειρων παικτών θα γίνει ακόμα καλύτερος αφού η… πιτσιρικαρία έδειξε ότι έχει μέλλον.

Γκολάρα από τον Μπανούση που έδειξε ότι έχει μπροστά του αρκετό μέλλον ενώ πολύ καλή παρουσία είχε ο Ζαχαράκης παίζοντας σε θέση αμυντικού μέσου. Για τον Πλατανιά σκόραραν οι Γκονζάλες,Μαραγκουδάκης.

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού ΟΦΗ – Πλατανιάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook