Σχοιναράκη: «Συμβαδίζουμε όλοι για τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγελιώ Σχοιναράκη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον κοινό αγώνα υπέρ του ΟΦΗ αλλά και την ελπίδα της για δικαίωση.

Η πρώην νομάρχης Ηρακλείου μιλώντας στον Athletic Radio έβαλε κατά του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ κάνοντας λόγο για«απόφαση που προκαλεί το λαϊκό συναίσθημα».
Παράλληλα, η κυρία Σχοιναράκη τόνισε ότι συμβαδίζουν οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου ώστε να δικαιωθεί ο ΟΦΗ δίχως να κρύψει την ελπίδα της για θετική έκβαση της υπόθεσης.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Βαγγελιώς Σχοιναράκη στον Athletic Radio 104,2
Για τον αγώνα που κάνει ο ΟΦΗ: «Για το Ηράκλειο και την Κρήτη ο ΟΦΗ αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα. Δεν μπορεί μια ομάδα ανθρώπων να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο και ιδιαίτερα σε αυτήν την χρονική περίοδο. Δεν μπορούν να προκαλούν με τις αποφάσεις τους και να απέχουν από αυτήν την συμπαιγνία που παίζεται στο ποδόσφαιρο».
Για τις απαντήσεις της ΕΠΟ: «Ευελπιστούμε ότι θα δοθεί μια απάντηση στον ΟΦΗ που θα ανταποκρίνεται στο λαϊκό συναίσθημα και δεν θα προκαλεί όπως η προηγούμενη απόφαση που πάρθηκε από την επιτροπή αδειοδότησης».
Για την απόφαση της επιτροπής: «Δεν μπορείς να δικαιώνεις κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά και κάποιους άλλους να τους απορρίπτεις κρατώντας τον τύπο. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να λειτουργεί το ποδόσφαιρο με όρους που εξυπηρετούν κάποιους. Εκείνο που έχει προκαλέσει είναι ότι δεν μπορεί ένας δικαστικός να στέκεται δίπλα στον ΟΦΗ και οι υπόλοιποι να έχουν άλλη άποψη. Αυτό μας έχει πεισμώσει όλους και δεν είναι δυνατό. Επειδή υπάρχει το αυτοδιοίκητο και βάζει φραγμούς, θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να διαφοροποιηθεί η τύχη του ποδοσφαίρου και όχι να κρατείται η τύχη του από κάποιους ανθρώπους που ακολουθούν συγκεκριμένες αποφάσεις».
Για το περίφημο αυτοδιοίκητο: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το αυτοδιοίκητο που τείνει να γίνει άβατο. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε ως πολιτικά πρόσωπα είναι να επιμείνουμε ώστε να δρομολογηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να απαντηθούν τα νόμιμα αιτήματα όλων των ομάδων που έχουν προσφύγει».
Για τις αντιδράσεις που χρειάζεται να γίνουν: «Νομίζω ότι πρέπει να συμβαδίζουμε όλοι μαζί για το θέμα του ΟΦΗ. Υπάρχει ενημέρωση για τον ΟΦΗ στα υψηλά κλιμάκια και για αυτό το θέμα ασχολείται και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης».
Για την δική της αίσθηση: «Πάντα υπάρχει μια ελπίδα. Περιμένουμε το αποτέλεσμα της διαδικασίας και των ενεργειών μας ώστε να σταματήσουν κάποιοι άνθρωποι να διαμορφώνουν «μαύρη σελίδα» στο ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook