Την Τρίτη στο “Γεντί Κουλέ” η επιτροπή της ΕΠΟ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρωί της Τρίτης θα επισκεφτεί το “Γεντί Κουλέ” η αρμόδια επιτροπή προκειμένου να ελέγξει το γήπεδο του ΟΦΗ και να βάλει ένα τέλος σε αυτό το κακόγουστο αστείο.

Λίγες ημέρες πριν την σέντρα του αγώνα με την Ξάνθη και στον ΟΦΗ δεν γνωρίζουν ακόμα (επισήμως τουλάχιστον) αν το ματς θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ”. Παρά τα έργα που έχουν γίνει στο γήπεδο αλλά και τα έγγραφα που παρέδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην Σούπερ Λιγκ, το “αγκάθι” που λέγεται ΕΠΟ δεν έχει δώσει ακόμα την άδεια χρησιμοποίησης του γηπέδου.

Σήμερα, στο “Γεντί Κουλέ” ήταν από το πρωί στο γήπεδο ο Ανδρέας Μανουσάκης που είχε συνεχείς επαφές με τα στελέχη της NOVA ώστε να μην υπάρχει καμία απολύτως εκκρεμότητα φροντίζοντας ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα.

Η επιτροπή της ΕΠΟ θα βρεθεί στο “Γεντί Κουλέ” το πρωί της Τρίτης προκειμένου να ελέγξει το γήπεδο και στην συνέχεια να αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου το “Γεντί Κουλέ” να πάρει την άδεια εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη. Όλο αυτό το “κακόγουστο αστείο” όπως λένε στον ΟΦΗ, αναμένεται να τελειώσει εντός των επόμενων ημερών και τα πάντα θα είναι έτοιμα την Κυριακή για την πρεμιέρα κόντρα στους Ακρίτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook