Πως έχουν τα δεδομένα με τον Σίσιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αναλύει τα δεδομένα που επικρατούν με τον Σλοβένο που το θέμα του θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Το σήριαλ με την υπόθεση του «Σίλε» φτάνει στα τελευταία του επεισόδια και σύντομα θα έχουμε το «φινάλε» του. Αν αυτό θα είναι η παραμονή του ή η αποχώρηση του από τον ΟΦΗ δεν το γνωρίζουμε όμως είναι δεδομένο πως ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο.

Πάντως, είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ τον θέλει τον Σίσιτς αφού γνωρίζουν ότι ένας παίκτης με την δική του αξία θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά αλλά και να μπει… αμέσως στην 11αδα. Και να είστε σίγουροι πως αν ο Σλοβένος έκλεινε σήμερα, την Κυριακή θα ήταν… ενδεκαδάτος στην πρεμιέρα με την Ξάνθη.

Όμως, το δικό του θέμα έχει άμεση συνάρτηση με την υπόθεση του στόπερ αλλά και του κεντρικού χαφ. Βρισκόμενοι στα τέλη Αυγούστου, ο ΟΦΗ αναζητάει έναν στόπερ – ηγέτη και παράλληλα έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Βερόν στον άξονα.

Αν ο ΟΦΗ έπαιρνε (π.χ.) τον Παπάζογλου που δεν έπιανε θέση μεγάλου, τότε αυτομάτως θα έκλεινε και ο Σίσιτς αφού η ομάδα θα έπαιρνε ένα στόπερ – 11αδατο που παράλληλα δεν θα «έτρωγε» την θέση του Σλοβένου. Όμως, επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στόπερ καλός και μικρός, στον ΟΦΗ τηρούν μια στάση αναμονής.

Από την πλευρά του ΟΦΗ, δείχνουν στον Μίρνες Σίσιτς ότι θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα και για αυτόν τον λόγο διατηρούν μαζί του επαφές. Για αυτόν τον λόγο και ο Σίσιτς παραμένει στους κόλπους της ομάδας παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook