Τριπλή «αποστολή» στην Αθήνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σκοπό να «καθαρίσει» τα θέματα της ενημερότητας, του γηπέδου και των μεταγραφών βρίσκεται στην Αθήνα ο Μάνθος Πουλινάκης.

Σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ, ο πρόεδρος του ΟΦΗ ταξίδεψε άρον – άρον στην Αθήνα ώστε να κλείσει αυτά τα τρία μέτωπα που παραμένουν ανοικτά και τα οποία ευελπιστούν στην ομάδα ότι πρόκειται να τα κλείσουν, ακόμα και μέσα στην ημέρα. Τα θέματα που αυτήν την στιγμή απασχολούν τον ΟΦΗ, περισσότερο από κάθε άλλον είναι αυτά της φορολογικής ενημερότητας και του γηπέδου.

Όσον αφορά την υπόθεση της φορολογικής ενημερότητας, ήδη ο ΟΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε πληρώνοντας στην εφορία το ποσό των 30 χιλ.περίπου και πλέον περιμένουν την απόφαση για την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας. Για αυτόν τον λόγο, ο πρόεδρος του ΟΦΗ βρέθηκε στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Ζήτημα με την ίδια βαρύτητα είναι και αυτό της άδειας του «Γεντί Κουλέ». Χθες το πρωί, ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ και NOVA επισκέφτηκαν το γήπεδο του ΟΦΗ κάνοντας ενδελεχή έλεγχο κρίνοντας ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα για το ματς με την Ξάνθη. Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ δεν θέλουν να το αφήσουν στην μοίρα τους και για αυτόν τον λόγο φρόντισαν να πάνε στην Αθήνα για να το «τελειώσουν».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναμένεται να έχει κάποιες συναντήσεις με μεταγραφικό ενδιαφέρον και σε συνεργασία με τους Νίκο Μαχλά, Νίκο Αναστόπουλο σκοπεύουν να τελειώσουν τις υποθέσεις εντός της ημέρας.