Το συγκλονιστικό αντίο του Καμπάνταη στον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσω του Athletic Radio 104,2 και σχεδόν βουρκωμένος, ο Λεωνίδας Καμπάνταης αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΟΦΗ δίνοντας ραντεβού για το μέλλον…

Έπειτα από 1, 5 χρόνο παρουσίας στην Κρήτη και το Ηράκλειο, ο αγαπημένος «Λεώ» των φιλάθλων του ΟΦΗ αποχώρησε και ο ίδιος δεν έκρυψε τα συναισθήματα του. Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν άντεξε και όταν άκουσε να τον αποχαιρετάει ένας φίλος του ΟΦΗ, εκείνος λύγισε δίχως να καταφέρει να κρύψει την συγκίνηση του. Για λίγα λεπτά σταμάτησε να μιλάει, είχε σχεδόν βουρκώσει και έπειτα συνέχισε να κάνει τον επίλογο της παρουσίας του στον ΟΦΗ.

«Η φωτογραφία από τον πανηγυρισμό μου στο ματς με τα Γιάννενα τα λέει όλα. Αυτός ο πανηγυρισμός βγήκε μέσα από την ψυχή μου» είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος επιθετικός που έδειξε ότι θα παραμείνει πάντα στις καρδιές όλων των φιλάθλων του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Καμπάνταης στον Athletic Radio 104,2

Για το «διαζύγιο» με τον ΟΦΗ: «Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος. Περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτόν τον 1, 5 χρόνο και όλα αυτά τα γεγονότα με έκαναν να δεθώ πραγματικά με τον ΟΦΗ και τον κόσμο. Η οικογένεια μου έχει δεθεί με τους πάντες εδώ. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό που έζησα εγώ ήταν πρωτόγνωρο και κρατάω μόνο τις καλές στιγμές».

Για τους λόγους της απόφασης του: «Είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Συνέβησαν πολλά τον τελευταίο καιρό και έγινε κάτι που είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Ειλικρινά, θέλω η ομάδα να βρει τον δρόμο της εξωαγωνιστικά. Είναι πραγματικά κρίμα για τον σύλλογο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα στο Ηράκλειο».

Για το τι του έμεινε στον 1, 5 χρόνο της παρουσίας του στο Ηράκλειο: «Τα πλέι οφ που παίζαμε χωρίς συμβόλαια, με ότι συνεπάγεται αυτό. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για όλα τα παιδιά.     Όμως όταν παίζαμε δεν το σκεφτόταν κανένας. Στο μυαλό μας είχαμε μόνο το πώς θα κερδίσουμε. Εκείνες οι 10 ημέρες ήταν απίστευτες. Όσα ζήσαμε με τα παιδιά στο γήπεδο, στο ξενοδοχείο. Πραγματικά κάναμε έναν άθλο και χαίρομαι που η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ πως ήμασταν 11 κομάντο που φέραμε εις πέρας την αποστολή μας».

Για το πώς βλέπει φέτος τον ΟΦΗ: «Όταν ήρθα στην ομάδα, με ρώτησε ο Ανδρέας Σκέντζος αν ήμουν σίγουρος. Γιατί ήμουν εγώ που ήθελα να έρθω στον ΟΦΗ και τηλεφώνησα. Παρότι αμφισβητήθηκα από αρκετούς, ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχουμε με την ομάδα. Όλοι πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ελπίζω να υπάρχει πραγματικά το δέσιμο που υπήρχε στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους».
Για το πώς νιώθει φεύγοντας: «Αυτοί οι 19 μήνες που είμαι στον ΟΦΗ θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στην μνήμη μου. Όσα πετύχαμε δεν ήταν απλά μια άνοδος, αλλά κάτι παραπάνω. Πάντα θα θέλω να ξαναγυρίσω, είτε σαν παίκτης, είτε σαν αντίπαλος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook