Ο “Αναστό” διαψεύδει για Καραγκούνη αλλά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του διέψευσε ότι έχει μιλήσει με τον Γιώργο Καραγκούνη αλλά και ότι υπάρχει θέμα απόκτησης του αρχηγού της εθνικής ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, το ενδιαφέρον είναι αληθινό και υπαρκτό.

Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Γιώργο Καραγκούνη και δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του. Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του” τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην ιστοσελίδα sport24 βάζοντας τέλος (;) σε όσα ειπώθηκαν χθες για το ενδιαφέρον που υπάρχει.

Όμως πως έχουν τα πράγματα; Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Γιώργο Καραγκούνη είναι ΥΠΑΡΚΤΟ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. Ο ΟΦΗ έχει πλησιάσει τον captain της εθνικής ομάδας προσεγγίζοντας τον με έναν διαφορετικό τρόπο. Μαζί του μίλησε ο Νίκος Μαχλάς καθώς μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός. 

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ είναι ο άνθρωπος που δουλεύει αρκετά ώστε να γίνει πράξη αυτή η μεγάλη μεταγραφή. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι, η περίπτωση απόκτησης του είναι εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη.

Και ο λόγο δεν είναι τα χρήματα, γιατί και ο ίδιος ο Γιώργος Καραγκούνης γνωρίζει τα δεδομένα που επικρατούν στον ΟΦΗ. Ο λόγος της δυσκολίας έχει να κάνει με το γεγονός ότι φαίνεται να προτιμά το εξωτερικό από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook