Άντε ρε Όμιλε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Φουλάρουν» τις μηχανές στον ΟΦΗ εν όψει της πρεμιέρας με την Ξάνθη ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της… «πιτσιρικαρίας» του Αναστόπουλου!

Μεγάλο πάθος επικρατεί στην προπόνηση όπου δεν υπάρχει ούτε μια απουσία για την πρεμιέρα κόντρα στους Ακρίτες. Ακόμα και ο Βιτώρος που αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις, προπονήθηκε κανονικά θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την πίστη τους ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρόν στο ματς της Κυριακής ενώ η ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ» ήταν βασικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των… παλιών και της «πιτσιρικαρίας» που έχει μαζευτεί στο «Βαρδινογιάννειο».

Το ευχάριστο είναι ότι προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Αναστόπουλος υπολογίζει για την 11αδα τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ξεκλειδώσει την άμυνα της Ξάνθης.

Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Βάντο, στο δεξί ο Μονιάκης, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Χαριτωνίδη-Σόουζα. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Βερόν, Μπανούσης και Βιτώρος, με την τριπλέτα της επίθεσης να αποτελείται από τους Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη και Ζορμπά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook