Πετυχημένη πρεμιέρα για τα “μωρά” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη και τα “πιτσιρίκια” του Αναστόπουλου κέρδισαν το χειροκρότημα από τον κόσμο δείχνοντας ότι με τις κατάλληλες μεταγραφές θα γίνει ακόμα καλύτερος.

Oι νεαροί παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν καλά στοιχεία και ιδιαίτερο πάθος, με τον Μπανούση μετά από τα φιλικά παιχνίδια να κάνει ακόμα ένα καλό μας και σε επίσημο αγώνα. Καλός και ο Βερόν που κουράστηκε στο τέλος.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο 5ο λεπτό της συνάντησης όταν το σουτ του Ζορμπά κατέληξε στην αγκαλιά του Βιβιανί.

Η επόμενη καλή φάση στο παιχνίδι έγινα στο 14΄ όταν το σουτ του Μπανούση μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βιβιανί.

Στο 24΄ η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι, όταν μετά απο εξαιρετική ενέργεια του Μαρσελίνιο, ο οποίος απέφυγε όμορφα Μπανούση και Σόουζα ο παίκτης της Ξάνθης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Ξάνθη φάνηκε ξανά απειλητική όταν ο Μαρκόφσκι έβγαλε παράλληλη μπαλιά, με τον Μονιάκη να προλαβαίνει να κόψει τον Μάνταλο και να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο μετά το πρώτο εικοσάλεπτο όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στο 31΄ όταν ο Κουτσιανικούλης πλάσαρε μόλις άουτ.

Η Ξάνθη απάντησε στην ευκαιρία του ΟΦΗ στο 34΄  όταν μετά από σέντρα του  Μαρσελίνιο, ο Μαρκόφσκι έκανε την προβολή και ο Γουναρίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Aυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ήταν για την Ξάνθη, με τον Μάνταλο στο 54΄ να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 61΄ δυνατό σουτ του Ντάνι έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 72΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Μαρσελίνιο έδιωξε σε κόρνερ ο Γουναρίδης.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης (85′ Μπούρμπος), Ζορμπάς (+90 Ροβύθης), Κουτσιανικούλης (69′ Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο, Ζαχαράκης, Σόουζα

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γκλέισον (68′ Φλίσκας), Ντάνι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πλατέλας (52′ Ονουάτσι), Μάνταλος, Μαρκόφσκι (75′ Αλτιπαρμακόφσκι)

Δείτε το LIVE του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook