O στόπερ καθορίζει τις εξελίξεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ κινούνται σε μεταγραφικούς ρυθμούς, με προτεραιότητα να υπάρχει στο θέμα του στόπερ, όπου και η μεταγραφή αυτή θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις. 

Συγκεκριμένα η υπόθεση του στόπερ είναι αυτή που δρομολογεί και τις επόμενες κινήσεις και έχει άμεση σχέση με το θέμα Σίσιτς. Στον ΟΦΗ θέλουν τον Σλοβένο και εφόσον αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός που θα συμπεριλαμβάνεται στις μεταγραφές των κάτω των 24, το θέμα Σίσιτς θα κλείσει άμεσα. Μοναδικός όμως ορατός στόχος σε αυτή την ηλικία είναι ο Τάσος Παπάζογλου αν και η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη. Στον Ολυμπιακό δείχνουν ιδιαίτερα να πιστεύουν στον παίκτη, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός πως ο Ζαρντίμ συμπεριέλαβε τον νεαρό στόπερ στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Βέροια.

Σε περίπτωση που η απόκτηση του στόπερ είναι ηλικίας άνω των 24 η περίπτωση Σίσιτς συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Στον ΟΦΗ ουσιαστικά ρίχνουν το βάρος τους στην απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις και να αποτελέσει τον στυλοβάτη και τον ηγέτη της άμυνας και στην συνέχεια θα στραφούν στις υπόλοιπα θέματα, με την υπόθεση Σίσιτς αλλά και αυτή του Καραγκούνη να παραμένει ανοιχτή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook