Με 70 χιλ. ευρώ ξεπεράστηκε και το ΦΠΑ για την ενημερότητα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων και ταλαιπωρίας στην εφορία, οι άνθρωποι του ΟΦΗ πλήρωσαν 70 χιλ. ευρώ για την απόδοση του ΦΠΑ ελπίζοντας ότι ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο.

Τα εμπόδια και οι «τρικλοποδιές» που εμφανίζονται συνεχώς στα πόδια των ανθρώπων του ΟΦΗ, φαίνεται πως τελειώνουν μετά και τις τελευταίες ενέργειες. Ήδη, στην Α’ ΔΟΥ πληρώθηκε το ΦΠΑ που αναλογεί στην ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών καθώς καταβλήθηκε το ποσό των 68.200 ευρώ. Κάτι για το οποίο πάλευαν να κάνουν στον ΟΦΗ από την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο έβρισκαν… «τοίχο» στην εφορία.

Πλέον, οι ιθύνοντες της Α’ ΔΟΥ – όπως μετέφεραν στους ανθρώπους του ΟΦΗ – έστειλαν τα κατάλληλα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών που θα συνεδριάσει μέχρι την Παρασκευή ώστε να εξετάσει το αίτημα της ρύθμισης.

Στην συνέχεια, θα καταβληθεί το ποσό των 17.500 ευρώ που αφορά την πρώτη δόση των οφειλών και ο ΟΦΗ θα πάρει στα χέρια του φορολογική ενημερότητα. Όπως τονίζουν στον ΟΦΗ, το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την συμμετοχή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook