Κρίσιμη μέρα για τα μεταγραφικά η Τετάρτη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κρίσιμη μέρα είναι η Τετάρτη για τον ΟΦΗ όσο αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο χρόνος πιέζει τον ΟΦΗ καθώς η ομάδα μέχρι την Παρασκευή όπου και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του και να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ.

Η Τετάρτη είναι η πλέον καθοριστική μέρα για τον ΟΦΗ, καθώς 48 ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οι “ασπρόμαυροι” θα έχουν τις τελικές τους επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους. Ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ενώ στον ΟΦΗ θέλουν να κλείνουν και την περίπτωση του στόπερ. Η περίπτωση Παπάζογλου έχει ατονίσει καθώς υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, ωστόσο δεν έχει εγκαταλειφθεί.

O Mίρνες Σίσιτς είναι πάντα «στάντ-μπάι» και είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει στον ΟΦΗ εφόσον δεν καλυφθούν οι δύο κενές θέσεις που υπάρχουν για παίκτες άνω των 24 ετών.  Στην λίστα του Αναστόπουλου βρίσκονται και παίκτες από το εξωτερικό, με τον “αλενατόρε”  να περιμένει την ενίσχυση της ομάδας, μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές  ή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου που θα έχουν δικαίωμα μεταγραφής οι «άνεργοι» παίκτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook