Παπάζογλου: «Έπαιξε ρόλο ο Αναστόπουλος για να έρθω στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αισιόδοξος και με πίστη ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Θανάσης Παπάζογλου που έπλεξε το εγκώμιο του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα αναλύοντας τους λόγους που τον έφεραν στην Κρήτη.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ μιλώντας στο Aθλητικό Metropolis είπε αρχικά πως «μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλά, είναι όμορφα και το κλίμα στο νησί είναι εξαιρετικό. Η ομάδα είναι σαν οικογένεια και βοηθάει πολύ τους ποδοσφαιριστές».

Για την κατάσταση στον OΦΗ: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όπως και σε πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Δεν είναι καλά τα οικονομικά, υπάρχει και ο περιορισμός στις μεταγραφές. Υπάρχει όμως ένας προπονητής έμπειρος που βοηθάει. Η ομάδα ξεκίνησε με ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή και με λίγες προσθήκες πιστεύω θα γίνουμε ανταγωνιστικοί».

Για τη συνεργασία με τον Αναστόπουλο: «Είναι πάρα πολύ καλός ξέρει να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές και με την ψυχολογία και έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία του στην απόφασή μου να έρθω στην ομάδα. Δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά αλλά με γνωρίζει από τους μικρούς του Άρη».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά στο τέλος μείναμε από δυνάμεις. Η Ξάνθη δεν είχε την κλασική ευκαιρία, εμείς την είχαμε». 

Για τις προσδοκίες που έχει στη νέα του ομάδα: «Δεν σκέφτομαι όπως σκέφτονται οι άλλοι. Βρίσκομαι σε μια ηλικία που θέλω να αγωνίζομαι, στον ΠΑΟΚ δεν πήρα παιχνίδια στα πόδια μου και πήρα έτσι την απόφαση να πάω σε μια ομάδα που θα παίζω και πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Τώρα αν ευθύνεται άλλος ή εγώ που δεν έπαιξα στον ΠΑΟΚ είναι άλλο θέμα. Ήρθα στον ΟΦΗ για να δείξω τα στοιχεία μου και να ανοίξουν άλλοι ορίζοντες για την καριέρα μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook