“Φουριόζος” για την Κυριακή ο Ιωννίδης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με… φόρα ήρθε στην Κρήτη ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που το πρώτο πράγμα που είπε μόλις πάτησε Ηράκλειο ήταν “έχουμε ματς την Κυριακή και εκεί επικεντρωνόμαστε”.

Το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ έφτασε στην Κρήτη λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα και τον υποδέχτηκε ο Πέτρος Μαρινάκης ενώ συνοδευόταν από τον υπάλληλο της ΠΑΕ Αντώνη Χρονάκη.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο διεθνής μπακ τόνισε ότι “είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στον ΟΦΗ. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ας περιμένουμε λίγες ημέρες και στην συνέχεια θα πούμε περισσότερα” είπε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την Κρητική ομάδα: “Όλοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Ο κύριος Αναστόπουλος, ο Μάνθος Πουλινάκης και ο Νίκος Μαχλάς μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και μου άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν”.

Ήδη, ο Ιωαννίδηςόπως και ο Λαμπρόπουλος – τίθενται στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Άρη ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιούσαν την πρώτη τους προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ. Ο 24χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει για έναν χρόνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook