Γεμίζει εν όψει Αρη το “οπλοστάσιο” του Αναστόπουλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ενισχυμένος πάει στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ, με τον Νίκο Αναστόπουλου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ παράλληλα με την απόκτηση των Σίσιτς, Λαμπρόπουλου και Ιωαννίδη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει επιπλέον λύσεις.

Στην τελική ευθεία εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου πάει ενισχυμένη στην συμπρωτεύουσα αφού στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου τίθενται 3 νέα πρόσωπα. Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος και Σίσιτς θα βρίσκονται πιθανότατα στην αποστολή για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Σλοβένο μάλιστα να αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η ενίσχυση που θα έχει ο ΟΦΗ από τον Σίσιτς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο παίκτης ουσιαστικά είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα αφού όλα αυτό το διάστημα προπονούταν μαζί της. Αυτό σημαίνει πως εχει δουλέψει και όπως είπαμε αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Το δελτίο του “Σίλε” αύριο θα είναι έτοιμο και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την συμμετοχή του.

Θέση στην 11άδα που θα παρατάξει ο τεχνικός του ΟΦΗ διεκδικεί και ο Ιωαννίδης, ο οποίος προπονούταν κανονικά όλα αυτό το διάστημα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όσον αφορά τον έτερο νεοαποκτηθεί  Λαμπρόπουλο, o παίκτης αναμένεται να είναι στην αποστολή,  είναι σε καλή κατάσταση αλλά όχι στο επίπεδο των Ιωαννίδη και Σίσιτς.

Έτσι ο ΟΦΗ πάει σημαντικά ενισχυμένος για τον αγώνα την Κυριακής με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει έναν “ευχάριστο πονοκέφαλο” για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, καθώς θα έχει όλα του τα “όπλα” στην φαρέτρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook