Αναστόπουλος: “Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι αυτή που θα κερδίσει και το παιχνίδι της Κυριακής.

«Το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς στη σεζόν και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη…» είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ στην ιστοσελίδα pressaris και αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα υπογράμμισε ότι: «Ναι, πράγματι. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Πολλές απ’ αυτές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα που έχουν αντίκτυπο στο ρόστερ και στην ποιότητα τους. Ο Άρης και ο ΟΦΗ είναι δυο απ” αυτές…»

Όσον αφορά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος του Άρη, ο 54χρονος τεχνικός πρόσθεσε: «Ο Άρης είναι για μένα ένα ξεχωριστό κομμάτι στη καριέρα μου. Ποτέ δεν ξεχνώ τις μέρες όπου πέρασα στη Θεσσαλονίκη. Το έχω πει πολλές φόρες και θα το επαναλάβω ότι ο Άρη για μένα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσω με τους διοικούντες του Άρη».

Σχετικά με τις συζητήσεις που έκανε με τον Άρη το καλοκαίρι απάντησε λέγοντας ότι: «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί οι συζητήσεις να μην καρποφόρησαν αλλά στη ζωή και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πως μπορούν να έρθουν τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω πάλι τον κόσμο που με περίμενε εκείνη τη μέρα στο γήπεδο και μου εξέφρασε για μια ακόμη φορά την αγάπη του μπροστά στην προοπτική να αναλάβω ξανά την ομάδα… Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook