Διοικητικό συμβούλιο με έντονο ενδιαφέρον

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματιστεί αύριο το πρωί από την ΠΑΕ ΟΦΗ όπου θα συζητηθεί ο απολογισμός της μεταγραφική ενίσχυσης αλλά και το θέμα της φορολογικής ενημερότητας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 11:00 όπου τα μέλη του Δ.Σ. θα  κάνουν τον απολογισμό των μεταγραφών ενώ παράλληλα έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα της φορολογικής ενημερότητας. Στην αυλαία των μεταγραφών ο ΟΦΗ κατάφερε να κλείσει κάποιες τρύπες, ωστόσο δεν αποκλείεται να αφεθεί ένα “παραθυράκι” για επιπλέον μεταγραφή καθώς όλες oι ομάδες έχουν δικαίωμα για επιπλέον μεταγραφές για τους  «άνεργους» παίκτες, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι παίκτες που έμειναν ελεύθεροι στις 30/6. Δηλαδή και ο Καραγκούνης που αναζητάει μια ομάδα στο εξωτερικό, αλλά όσο δεν βρίσκει κάτι στον ΟΦΗ εξακολουθούν να ελπίζουν.

Στο αυριανό Δ.Σ. υπάρχει ενδιαφέρον και για το κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ των μελών του Δ.Σ.  μετά και την κόντρα που υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα όπου και  ο Κώστας Κλάδος είχε καταφερθεί κατά του Μάνθου Πουλινάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook