Oλοκληρώνει την προετοιμασία του και πετά για το “2” στην Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με προπόνηση που διεξάγεται αυτή την ώρα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, όπου και ο Νίκος Αναστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να έχει όλα του τα όπλα στην φαρέτρα και ο ΟΦΗ να πάει ενισχυμένος στην συμπρωτεύουσα με στόχο να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από εκεί. Στην προπόνηση της Κυριακής ο “αλενατόρε” έδειξε να προορίζει για βασικό τον Ιωαννίδη  – που έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση –  και θα πάρει μια από τις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής ενώ ο Σίσιτς θα είναι ο… γνωστός «Σίλε» και θα πάει στην δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν εκπλήξεις αφού οι υπόλοιπες θέσεις είναι… δεδομένες. Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Μονιάκης (δεξιά) – Βάντο (αριστερά) με τους Χαριτωνίδη – Σόουζα στο κέντρο.

Στην μεσαία γραμμή, εκτός του Ιωαννίδη, θα παίξουν οι Μπανούσης Βερόν ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook