“Παραθυράκι” για κάτι ακόμα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ δεν κάλυψε την θέση ενός ακόμα παίκτη που δικαιούται άνω των 24 ετών και έτσι στην ομάδα φαίνεται να αφήνουν ένα μικρό παραθυράκι εφόσον προκύψει κάτι εξαιρετικό μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου όπου οι ομάδες έχουν δικαίωμα μεταγραφών για τους ελεύθερους παίκτες. 

Στην εκπνοή  της μεταγραφικής περιόδου, ο ΟΦΗ  «ψάχτηκε» για την περίπτωση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Σαρρή, εισπράττοντας ωστόσο αρνητική απάντηση. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης με τον ομόλογου στον Εργοτέλη Δημήτρη Παπουτσάκη κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Σαρρή από τον ΟΦΗ στον Εργοτέλη, ωστόσο η “χρυσή τομή” δεν βρέθηκε και ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα, παρά την πίεση που άσκησε και ο παίκτης, ο οποίος εδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μια ομάδα Σούπερ Λίγκ.

Μετά το “όχι” του Εργοτέλη για τον Σαρρή ο ΟΦΗ κινήθηκε άμεσα και έκλεισε τον 24χρονο Παναγιώτη Κουρδάκη. Οι κινήσεις του ΟΦΗ στο μεταγραφικό παζάρι δείχνουν πως στην ομάδα εφόσον προκύψει κάτι καλό απο την αγορά των ελεύθερων παικτών, θα κινηθούν για την απόκτηση του καθώς έχουν αυτό το περιθώριο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, με τον ΟΦΗ να έχει δικαίωμα για μία ακόμα μεταγραφή παίκτη άνω των 24 ετών.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook