Πέταξε για την Θεσσαλο-νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Αναστόπουλο να συμπεριλαμβάνει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Εκτός ο ανέτοιμος Μπούρμπος. 

Ο μπακ του ΟΦΗ έχασε κάποιες προπονήσεις λόγο του προβλήματος που αντιμετώπιζε και κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι της 2η αγωνιστικής με τον Νίκο Αναστόπουλο να τον αποκλείει από την αποστολή.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για την Κυριακάτοκη αναμέτρηση  βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Βάντο, Ζορμπάς, Σόουζα, Σαχσανίδης, Χαριτωνίδης, Βιτώρος, Βερόν, Χατζηκοσμάς, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Καπουράνης, Ροβύθης, Νύκταρης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εκτός του τραυματία Μπούρμπου έχει όλα του τα όπλα στην φαρέτρα και ο ΟΦΗ πάει ενισχυμένος στην συμπρωτεύουσα με στόχο να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από εκεί. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο «αλενατόρε» έδειξε να προορίζει για βασικό τον Ιωαννίδη  – που έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση –  και θα πάρει μια από τις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής ενώ ο Σίσιτς θα είναι ο… γνωστός «Σίλε» και θα πάει στην δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν εκπλήξεις αφού οι υπόλοιπες θέσεις είναι… δεδομένες. Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Μονιάκης (δεξιά) – Βάντο (αριστερά) με τους Χαριτωνίδη – Σόουζα στο κέντρο.

Στην μεσαία γραμμή, εκτός του Ιωαννίδη, θα παίξουν οι Μπανούσης-Βερόν ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook