Αναστόπουλος: “Kαιγόμαστε για βαθμούς όπως και ο Άρης”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως οι παίκτες του ΟΦΗ θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς στην έδρα του Αρη, ενώ τόνισε ότι περιμένει πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Ο Άρης ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχει όπως κι εμείς, δεν παύει να είναι Άρης. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα όπως το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Άρης καίγεται για τους βαθμούς της νίκης, το ίδιο κι εμείς. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο, ανοικτό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες», ήταν τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου.

Για τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής που έκανε ο ΟΦΗ:

«Ήρθαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και θα ενταχθούν στο σύνολο όπως έγινε και με τα υπόλοιπα παιδιά. Για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χρειάζεται να έχεις 20 παίκτες. Δεν είναι δυνατό να προχωρήσεις με 13-14 παίκτες. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν να βοηθήσουν».

Για την αμυντική λειτουργία που εφαρμόζει σε κάθε του ομάδα:

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μια ομάδα που θέλει να λέγεται καλή πρέπει να ξεκινήσει την οργάνωση της από την άμυνα, διαφορετικά δεν έχει τύχη. Οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα και τις διακρίσεις. Εμείς ήμασταν την περυσινή χρονιά μια ομάδα δυνατή αμυντικά και “σφιχτή” στα μετόπισθεν. Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια και το δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Αν μια συνταγή είναι πετυχημένη δεν την αλλάζεις».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook