Για το “2” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τη νίκη που θα του δώσει μεγάλη ώθηση εν όψει της συνέχειας θα επιδιώξει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη ο ΟΦΗ (18:15 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

O Nίκος Αναστόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρήστου Μπούρμπου, ο οποίος θα είναι και η μόνη απώλεια για την σημερινή αναμέτρηση.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Βάντο, Ζορμπάς, Σόουζα, Σαχσανίδης, Χαριτωνίδης, Βιτώρος, Βερόν, Χατζηκοσμάς, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Καπουράνης, Ροβύθης, Νύκταρης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εκτός του τραυματία Μπούρμπου έχει όλα του τα όπλα στην φαρέτρα και ο ΟΦΗ πάει ενισχυμένος στην συμπρωτεύουσα με στόχο να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από εκεί. Ο «αλενατόρε» όπως έδειξε τις προηγούμενες μέρες φαίνεται να προορίζει για βασικό τον Ιωαννίδη  – ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση –  και θα πάρει μια από τις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής ενώ ο Σίσιτς θα είναι ο… γνωστός «Σίλε» και θα πάει στην δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν εκπλήξεις αφού οι υπόλοιπες θέσεις είναι… δεδομένες. Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Μονιάκης (δεξιά) – Βάντο (αριστερά) με τους Χαριτωνίδη – Σόουζα στο κέντρο.

Στην μεσαία γραμμή, εκτός του Ιωαννίδη, θα παίξουν οι Μπανούσης-Βερόν ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook