Κουτσιανικούλης: “Ακόμα καλύτεροι μετά την διακοπή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλε ο ΟΦΗ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη NOVA ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τονίζοντας ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.

Αρχικά, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ είπε πως “κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο ρυθμός και έγινε ένα καλό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε για να σκοράρουμε όμως και ο βαθμός είναι καλός. Νιώθουμε ικανοποιημένοι γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε μια τέτοια έδρα. Είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε και αφού δεν πήραμε τη νίκη, η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα”.

Όσον αφορά τον στόχο του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα πρόσθεσε λέγοντας ότι “ο στόχος μας, εφόσον δεν παίρνουμε τη νίκη, είναι η ισοπαλία και είναι σημαντικό που την πήραμε σε αυτήν την έδρα. Για να κερδίσεις, πρέπει να πετύχεις ένα γκολ. Ελπίζω ότι θα σκοράρουμε στο επόμενο παιχνίδι και θα βρούμε τις λύσεις. Η ομάδα ήταν πιο βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε μέσα στην διακοπή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook