“Μεγάλο μπράβο στα παιδιά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Μέλι έσταζε” ο Αναστόπουλος για την προσπάθεια των παικτών του δίχως να παραλείψει να αναφερθεί στην εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου “στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ο Άρης είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του εν αντιθέσει με εμάς που την χάναμε πολύ εύκολα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε το δοκάρι και αν πετυχαίναμε το γκολ τα πράγματα θα ήταν αρκετά καλύτερα. Ήμασταν πολύ καλά δομημένοι και πρέπει να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Αυτός ο βαθμός θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια και η διακοπή που ακολουθεί είναι βάλσαμο. Σε όλα τα παιχνίδια, οι παίκτες καταθέτουν την ψυχή τους και όταν είμαστε πλήρεις θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοση μας”.

Παράλληλα, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έκρυψε την πίστη του ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην συνέχεια: “Αν ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να το κερδίσουμε, τουλάχιστον προσπαθούμε να μην το χάσουμε. Για εμάς ο βαθμός είναι αρκετά θετικός γιατί η προετοιμασία μας ήταν ελλιπέστατη. Δεν ήμασταν ούτε έτοιμοι, ούτε πλήρεις. Όταν θα είμαστε πλήρεις και έτοιμοι, τότε θα είμαστε καλύτεροι και ο κόσμος θα δει έναν καλύτερο ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook