Καραγκούνης ή Καραγκούνης + στόπερ μαζί;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών και πλέον αναζητείται το τελευταίο κομμάτι του παζλ με την ομάδα να περιμένει τον αρχηγό της εθνικής ψάχνοντας και για ένα στόπερ που να παίζει και «6αρι».

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανέδειξε τα, γνωστά, προβλήματα που θα αντιμετωπίσει φέτος στον δημιουργικό τομέα και για αυτόν τον λόγο αυξάνεται το πρέσινγκ προς τον Γιώργο Καραγκούνη.

Με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας βρίσκεται σε επαφή ο Νίκος Μαχλάς και είναι σίγουρο πως όσο περνούν οι ημέρες, αυτό είναι υπέρ του ΟΦΗ. Ο Καραγκούνης δεν θέλει με τίποτα να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Γενάρη αφού έτσι θα χάσει το τρένο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Στον ΟΦΗ «ποντάρουν» πάνω σε αυτό το γεγονός αλλά και στην δίψα που έχει για το ποδόσφαιρο ο captain του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πάντως, στον ΟΦΗ κάνουν σκέψεις ώστε να γίνουν δύο μεταγραφές και πέραν του Γιώργου Καραγκούνη να γίνει η κίνηση για έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός μέσος. Ήδη, έχουν στην λίστα τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους όμως η διακοπή του πρωταθλήματος δεν τους κάνει να βιάζονται για να γίνει άμεσα κάποια κίνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook