Χαριτωνίδης: «Έχουν γίνει ριζικές αλλαγές στον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν σημειωθεί στο ρόστερ του ΟΦΗ μίλησε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός που στάθηκε στα περιθώρια βελτίωσης που έχει η ομάδα.

Μιλώντας στη NOVA και αναφερόμενος στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη ο Χαριτωνίδης τόνισε πως «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πιο έτοιμη. Εμείς παλέψαμε όμως το παιχνίδι και θα μας βοηθήσει για την συνέχεια» ενώ στην συνέχεια σχολίασε και τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα: «Έχουν γίνει ριζικές αλλαγές στον ΟΦΗ και ουσιαστικά έχουν μείνει ελάχιστοι παίκτες από την περσινή σαιζόν. Όμως, θα παλέψουμε όλοι μαζί για την επόμενη χρονιά».

Όσον αφορά την αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ που και φέτος είναι εξαιρετική, ο στόπερ του ΟΦΗ σημείωσε ότι «πρωταρχικός μας στόχος είναι να μην δεχόμαστε γκολ και από εκεί και πέρα ότι καλό βγει μπροστά. Ελπίζω ότι αυτό θα μας βγει σε καλό στην συνέχεια και θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Χρειάζεται χρόνος για να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τα παιδιά που αγωνίζονται στην άμυνα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook