48 ώρες πριν τις εκλογές του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο ημέρες πριν τις εκλογές του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και επίσημα δεν δήλωσε κανένας υποψηφιότητα για να διεκδικήσει το χρίσμα του προέδρου.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε δοθεί… dead line μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου, τελικά στον Σύλλογο Μετόχων αποφάσισαν να μην μπει όριο και όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, να το κάνει ακόμα και την ημέρα των εκλογών που ως γνωστόν θα γίνουν  την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου Μετόχων πρόκειται να αποχωρήσει καθώς επιθυμία αρκετών μελών είναι να βρεθούν άνθρωποι που θα τον αγαπήσουν και παράλληλα θα του αποδώσουν το μέγεθος που αναλογεί ώστε να έχει την δυνατότητα να παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσουν όλα τα μέλη μιας και κάποια εξ’ αυτών κουράστηκαν, άλλα δεν έχουν πλέον την… “φλόγα” που είχαν όταν ξεκινούσε αυτό το εγχείρημα ενώ κάποια… τρίτα πλέον δεν ασχολούνται καθόλου.

Πάντως είναι δεδομένο πως χρειάζεται να βρεθούν άνθρωποι ικανοί και άξιοι ώστε να αναλάβουν το βάρος του Συλλόγου συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησαν κάποιοι όπως ο απερχόμενος πρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης με πολλά χρόνια παρουσίας στα κοινά του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook