Ζορμπάς: “Σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την δουλειά του Νίκου Αναστόπουλου ο Παναγιώτης Ζορμπάς εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία του ΟΦΗ.

Μιλώντας στο NOVAΣΠΟΡΦΜ, o “Zoρμπίνιο” τόνισε ότι για το ξεκίνημα του ΟΦΗ πως «μέχρι στιγμής έχουμε δύο καλά αποτελέσματα, αλλά είναι δύσκολο ξεκίνημα για εμάς γιατί δεν κάναμε καλή προετοιμασία το καλοκαίρι και παίξαμε μόνο ένα δυνατό φιλικό. Επίσης, δεν κάναμε ούτε πολλές μεταγραφές. Ωστόσο, με τη διακοπή θα δουλέψουμε για να τα πάμε καλύτερα».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Σίγουρα ο στόχος μας είναι η παραμονή, άλλα και πέρυσι μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά, αλλά αργότερα πήγαμε καλύτερα. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο μπορούμε να κάνουμε και φέτος. Είναι αρχή ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχτεί ιε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, μένουμε δεμένοι και πιστεύω πως δεν θα χουμε κάποιο πρόβλημα στα επόμενα παιχνίδια».

Για το πόσο δυσκολεύτηκαν να καταστρώσουν τα σχέδιά τους, αφού ο Άρης είχε πολλούς νέους παίκτες:
«Δεν είναι όπως πέρυσι που τους περισσότερους παίκτες τους ξέραμε. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα και έχει πάντα καλούς παίκτες. Ωστόσο, εμείς στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην ήμασταν καλοί, άλλα στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα».

Για τον ΟΦΗ που δεν έχει σκοράρει ακόμα: «Στην αρχή κάναμε εύκολα λάθη. Αλλά μετά δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Άρη. Δείξαμε πως εκτός από καλή άμυνα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, αλλά το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ».

Για το αν είναι καλό που η ομάδα του Ηρακλείου είναι γνωστή ως «ομάδα του προπονητή»: «Ο προπονητής μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι ένα σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ. Κάνει πολύ καλή δουλειά ξέρει πως πρέπει να “στήσει” την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω αν δουλέψουμε ακόμα περισσότερο θα τα πάμε ακόμα καλυτέρα».

Για τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έκαναν την εμφάνισή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τα προηγούμενα χρονιά ήταν δύσκολο οι ομάδες να εμπιστευτούν τόσα πολλά νεαρά παιδία. Ωστόσο, πιστεύω πως θα βγουν πολλά νέα παιδία και είναι μια ευκαιρία για αυτούς».

Για την εποχή που άνηκε στην ΑΕΚ: «Στην ΑΕΚ δεν είχαμε δίκες μας εγκαταστάσεις. Ήταν πολύ δύσκολα για όλα τα παιδία, γιατί φεύγαμε δανεικά σε άλλους συλλόγους και δεν πήραν ευκαιρίες στην ομάδα της ΑΕΚ».

Για το ποια ομάδα βλέπει να πρωταγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς να πω ποια ομάδα ξεχωρίζει. Ωστόσο, αυτό αα ξεκαθαρίσει στις επόμενες αγωνιστικές»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook