Λαμπρόπουλος: «Χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας.

Ο 24χρονος μέσος είχε φτάσει ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στον ΟΦΗ σε ηλικία 18 χρονών όταν τον είχε παρακολουθήσει ο Ραΐνερ Μάουρερ δίχως ωστόσο να έρθει τότε στην Κρήτη.

Aναφερόμενος στην μεταγραφή του είπε αρχικά πως «υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και δύο εβδομάδες, υπήρχε επικοινωνία μεταξύ μας. Εγώ έψαχνα την τύχη μου στο εξωτερικό, δεν κατάφερα να κάνω κάτι και ο ΟΦΗ με την επιμονή του κυρίου Μαχλά με έκαναν να έρθω στην ομάδα».

Όσον αφορά το γεγονός ότι το όνομα του είχε ακουστεί για τον ΟΦΗ πριν από λίγα χρόνια, ο ίδιος σχολίασε «τότε ήταν προπονητής του ΟΦΗ ο κύριος Μάουρερ και με είχε δει σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας. Όμως, δεν είχε γίνει κάτι επίσημο αλλά μόνο με είχαν δει από τον ΟΦΗ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με κόσμο, έχει ιστορία και πιστεύω ότι θα είναι εύκολο για εκείνον να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος».

Για τον εαυτό του: «Είμαι μια χαρά και έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου. Μέσα από τον ΟΦΗ και την επιτυχία της ομάδας θέλω να διακριθώ και εγώ. Το ότι συνδυάζεται αυτό σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ, ίσως να είναι και το ιδανικό για εμένα. Πάνω από όλα προέχει το καλό του ΟΦΗ και το μέλλον της ομάδας. Σίγουρα, είναι πολύ σημαντικό για εμένα που βρίσκομαι σε μια ομάδα που με εμπιστεύονται και με γνωρίζουν αρκετά καλά».».

Για την επιλογή αρκετών νεαρών παικτών: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και δίνεται η ευκαιρία σε οποιοδήποτε παιδί να προσπαθήσουν για ότι καλύτερο για τους εαυτούς τους. Και σίγουρα για παίκτες που βρίσκονται στην δική μου ηλικία είναι ότι καλύτερο αυτό».

Για την παρουσία αρκετών συμπαικτών από την εθνική ομάδα: «Είναι πολύ πιο εύκολη η προσαρμογή αφού φανταστείτε πως την πρώτη ημέρα γνώριζα ήδη την μισή ομάδα. Είναι σημαντικό για ένα νέο ποδοσφαιριστή που πάει σε μια άλλη ομάδα».

Για την δουλειά του Νίκου Αναστόπουλου: «Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον προπονητή και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Δουλεύει πολύ πάνω στον τομέα της ψυχολογίας και αυτό φαίνεται μέσα από το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Στο πρώτο ημίχρονο όντως δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά υπάρχουν δικαιολογίες. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας, όμως παιχνίδι με παιχνίδι και ημίχρονο με ημίχρονο θα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι ίσως το «Χ» είναι δίκαιο αποτέλεσμα όμως με βάση το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: «Φέτος είναι ένα εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια όμως ήδη μέσα από αυτήν την διαδικασία βγαίνουν κάποια θετικά συμπεράσματα όπως είναι η συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλα τα νέα παιδιά να δείξουν τους εαυτούς τους και να μπορέσουν να καταξιωθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook