«Λόγω της ιστορίας του ΟΦΗ, ο Καραγκούνης μπορεί να πει το ναι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Φλέκκας  και επιστήθιος φίλος του Γιώργου Καραγκούνη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την τύχη που έχει ο ΟΦΗ ποντάροντας στην ιστορία του συλλόγου.

Η ενασχόληση του ως πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου τον έχει φέρει αρκετά κοντά με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές όπου συνδέεται με στενή φιλία με μερικούς εξ’ αυτών.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Καραγκούνης που έχει επισκεφτεί αρκετές φορές τα Χανιά αλλά και το μουσείο της εθνικής ομάδας που στεγάζεται εκεί. Ακόμα, ο ίδιος – λόγω και της σχέσης του με το Νίκο Φλέκκα – σαν πιστός στρατιώτης της εθνικής ομάδας έχει χαρίσει την φανέλα του που κοσμεί το μουσείο σαν ένα από τα πιο σημαντικά εκθέματα.

Οι δυο τους είναι αρκετά καλοί φίλοι και ο Νίκος Φλέκκας μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε ότι η ιστορία του ΟΦΗ αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για να πει το «ναι» ο αρχηγός της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Φλέκκας στον Athletic Radio 104,2

Για το αν έχουν μιλήσει για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ: «Δεν πρόκειται να ενοχλήσω ποτέ τον αρχηγό της εθνικής ομάδας για μεταγραφικά ζητήματα. Υπάρχει το ενδιαφέρον του Πλατανιά, υπάρχει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ και μακάρι να έρθει στην Κρήτη. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αν θα πάει στον ΟΦΗ ή στον Πλατανιά, εκείνο που ενδιαφέρει εμένα ως Γαλανόλευκο Φάρο είναι να βρει ομάδα ώστε να είναι στην διάθεση της εθνικής μας ομάδας. Γιατί πραγματικά η απουσία του είναι μεγάλη και σημαντική. Η ψυχή και η καρδιά του Καραγκούνη λείπει από την εθνική ομάδα».

Για τον Γιώργο Καραγκούνη: «Σε όποια ομάδα και αν πάει, να ξέρετε ότι αυτό το παιδί τα δίνει όλα. Όποιος τον γνωρίζει από κοντά, ξέρει τι σημαίνει ο Γιώργος Καραγκούνης. Είναι η ψυχή και το μυαλό μέσα στο γήπεδο. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός ήταν έγκλημα».

Για την πρόταση του ΟΦΗ: «Αν μπουν εγγυητές λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, τότε έχει τύχη η ομάδα. Λόγω της ιστορίας του ΟΦΗ, ο Γιώργος μπορεί να αποφασίσει θετικά και να πει το «ναι». Ο Γιώργος είναι μια μεγάλη ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αποφασίσει μόνος του αν θα πάει στην Κρήτη. Είναι δεδομένο ότι αν πάει στον ΟΦΗ, θα αγαπηθεί υπερβολικά από τον κόσμο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook