Με νέα και “φρέσκα” πρόσωπα το 7μελες Δ.Σ. του Συλλόγου Μετόχων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετοί φίλαθλοι – μέτοχοι της ΠΑΕ έδωσαν το παρόν στις εκλογές του Συλλόγου Μετόχων ελπίζοντας ότι αυτός ο φορέας θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Οι εκλογές – και παράλληλα η Γ.Σ. του Συλλόγου Μετόχων – πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που βρίσκεται κάτω από την θύρα 1 του «Γεντί Κουλέ» και το Gentikoule (ως το μόνο Μέσο) βρέθηκε εκεί μεταφέροντας σας όλα όσα συνέβησαν.

Το νέο  διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Νίκος Βαθιανάκης, Νίκος Διαλυνάς, Γιώργος Κουμάκης, Ανδρέας Καυκάκης, Γιώργος Μαστοράκης, Νίκος Σπαθαράκης, Γιώργος Τζαγκαρουλάκης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιάννης Αντιμισάρης, Νίκος Δαπόντης, Γιώργος Κορνάρος, Μιχάλης Κουτσάκης, Γιώργος Σαλούστρος, Γιάννης Χατζηδάκης.

Όπως είπαμε παραπάνω, βρέθηκε αρκετός κόσμος και μεταξύ αυτών τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης Γιώργος Χναράκης, Λευτέρης Κουγιουμουτζής, Γιώργος Καλουτσάκης, Αντώνης Τσιντάρης και βέβαια ο απερχόμενος πρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν όλα τα υποψήφια μέλη ωστόσο άπαντες συμφώνησαν ότι ο Σύλλογος χρειάζεται να γυρίσει σελίδα και να αποτελέσει μια ζωντανή φωνή για τον ΟΦΗ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ανδρέας Μανουσάκης τόνισε ότι «θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια για να γίνει καλύτερος ο ΟΦΗ μας. Ο σύλλογος πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της ομάδας. Κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται είναι σημαντικός. Σύντομα θα κληθείτε όλοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του Συλλόγου και το μόνο που θέλω είναι να υπάρχει μεταξύ σας αγάπη, ομόνοια και ενότητα. Λυπάμαι που δεν πετύχαμε πολλά πράγματα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να τα πετύχουν οι επόμενοι».

Από την πλευρά του, ο ταμίας του Συλλόγου Λευτέρης Κουγιουμουτζής τόνισε ότι η απερχόμενη διοίκηση παραδίδει «καθαρό ταμείο» χωρίς να υπάρχουν υποχρεώσεις οικονομικού περιεχομένου ενώ υπογράμμισε ότι η μπουτίκ δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ! Επίσης έκανε γνωστό ότι μέσω των βιβλίων φαίνεται πως μέσω αγοράς κουπονιών και άλλων οικονομικών εισφορών, ο Σύλλογος Μετόχων «υποστήριξε» οικονομικά την ΠΑΕ με το ποσό των 250 χιλ. ευρώ!

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί μέσα από την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και τις αρχαιρεσίες που θα προκύψουν με τον επιχειρηματία Νίκο Διαλυνά να θεωρείται ο επικρατέστερος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook