Κουρδάκης: «ΟΦΗ και Σούπερ Λιγκ με έκαναν να έρθω»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ Παναγιώτης Κουρδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την έλευση του στην ομάδα και τους στόχους που θέτει.

Ξεκίνησε την καριέρα του αλλά ποτέ δεν έπαιξε στον «Δικέφαλο του Βορρά». Παρ’ όλα αυτά, αν και 24, διαθέτει αρκετή εμπειρία μιας και προέρχεται από τρεις «γεμάτες» σαιζόν σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε για τους προσωπικούς του στόχους ότι «θέλω να καθιερωθώ στον ΟΦΗ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από μικρός ονειρεύεσαι πάντα να παίξεις στην μεγάλη κατηγορία και ευελπιστώ να το πετύχω αυτό με τον ΟΦΗ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρδάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ: «Μου είπαν από τον ΠΑΟΚ να έρθω στον ΟΦΗ για να δοκιμαστώ και συμμετείχα στις προπονήσεις της ομάδας για μια εβδομάδα. Με είδε ο κύριος Αναστόπουλος, μιλήσαμε και μετά μου έγινε η πρόταση από τον ΟΦΗ για να συνεχίσω. Το σκέφτηκα πάρα πολύ, δεν ήταν μόνο η απόσταση αλλά γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχα συνηθίσει στην Θεσσαλονίκη όμως ο ΟΦΗ και το κίνητρο της Σούπερ Λιγκ με έκαναν να αποφασίσω να έρθω στην ομάδα».

Για τα προηγούμενα χρόνια: «Ξεκίνησα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όμως δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να αγωνιστώ. Είχα δοθεί δανεικός σε άλλες ομάδες όπως ο Πυρσός Γρεβενών, ο Θερμαϊκός και η Αναγέννηση Επανομής με την οποία κατακτήσαμε την άνοδο».

Για τα κίνητρα της έλευσης του στον ΟΦΗ: «Η προοπτική να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και στην Σούπερ Λιγκ ήταν οι δύο από τους κυριότερους λόγους που με έκαναν να δεχτώ την πρόταση. Ο ΟΦΗ έχει φοβερή έδρα και νομίζω ότι στο πρωτάθλημα ο κόσμος θα συμπαρασταθεί στο πλευρό της ομάδας».

Για το ματς με τον Άρη: «Κάναμε καλό παιχνίδι και ήμασταν καλά στημένοι στην άμυνα. Εκτός από την τελευταία φάση του αγώνα, δεν κινδυνεύσαμε κάπου αλλού. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και θεωρώ ότι το «Χ» ήταν δίκαιο».

Για το γεγονός ότι θα συναντήσει νέα πρόσωπα στον ΟΦΗ: «Είναι καλό αυτό γιατί έτσι μπαίνω πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Το καλό είναι ότι είμαστε συνομήλικοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook