Σόουζα: «Η πρώτη νίκη θα έρθει με τον Πανιώνιο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αισιόδοξος και με πίστη στις δυνατότητες του ΟΦΗ, ο Ντένις Σόουζα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο Ηράκλειο για δεύτερη χρονιά και φέτος έχοντας πάρει φανέλα βασικού, έχει έναν ρόλο… δασκάλου για τους νεαρούς συμπαίκτες του. Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος «στην ομάδα έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Θέλω να μεταδώσω τις γνώσεις μου και να βοηθήσω όλα τα νέα παιδιά. Όλοι είναι καλοί ποδοσφαιριστές και εγώ θέλω να τους βοηθήσω ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητες τους»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντένις Σόουζα στον Athletic Radio 104,2

Για την δεύτερη του χρονιά στον ΟΦΗ: «Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω το ίδιο όμορφα όπως και όταν ήρθα πέρυσι στην ομάδα. Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνος για προσαρμογή. Όταν ένας νέος παίκτης έρθει στην ομάδα, τότε η ομάδα δεν έχει χρόνο να τον περιμένει να προσαρμοστεί. Εκείνος πρέπει να είναι έτοιμος για να την βοηθήσει αφού η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει».

Για τα αποτελέσματα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Στο ματς με την Ξάνθη είχε πολύ ζέστη και αρκετά ψηλή θερμοκρασία. Αυτό το γεγονός επηρέασε την απόδοση μας όμως και πάλι είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Απέναντι στον Άρη, πήραμε έναν βαθμό που θεωρώ ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και θα έρθει η νίκη στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο».

Για την δική του παρουσία: «Δεν θέλω να είμαι μόνο εγώ ηγέτης αλλά όλοι οι παίκτες. Όσοι παίζουν στην άμυνα, ο «Μόνια», ο Λάζαρος και ο Βάντο είναι καλοί ποδοσφαιριστές και έχουν βοηθήσει την ομάδα. Όλοι μας έχουμε μεγάλες ευθύνες και πρέπει να παίρνουμε πρωτοβουλίες για να βοηθάμε την ομάδα. Εύχομαι να κρατήσουμε το μηδέν σε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται για να βοηθήσουμε περισσότερο την ομάδα. Χρειάζεται να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

Για την μετέπειτα πορεία του ΟΦΗ: «Όλοι αισθανόμαστε ωραία στην ομάδα και βλέπουμε θετικά την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρχίσαμε καλά και πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι μια καλή χρονιά για εμάς».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ο κόσμος μας υποστηρίζει αρκετά και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας. Είναι ωραίο για εμάς να τους έχουμε δίπλα μας και να μας βοηθούν. Θέλουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στην συνέχεια και εμείς θα τους ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook