Σαργκάνης: “Ο Γουναρίδης έχει τα πρόσοντα για να καθιερωθεί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για το ταλέντο του Στέφανου Γουναρίδη αλλά και τον φετινό ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Νίκος Σαργκάνης μιλώντας για την παράδοση της Κρητικής ομάδας με καλούς τερματοφύλακες.

Το “Φάντομ” του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφερόμενος στον 22χρονο γκολκίπερ του ΟΦΗ τόνισε πως “δεν είναι άσχημος. Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν είναι δίκαιο να κριθεί τώρα από μόνο δύο ματς. Θέλει χρόνο. Έχει τα προσόντα να καθιερωθεί. Ο ΟΦΗ πάντα είχε καλή παράδοση στους τερματοφύλακες”. 

Αναφερόμενος στον φετινό ΟΦΗ ο Νίκος Σαργκάνης στάθηκε στην “βαριά φανέλα” και τον κόσμο της ομάδας: “Έχω εικόνα από τον φετινό ΟΦΗ αφού τον έχω παρακολουθήσει και με την Ξάνθη και με τον Αρη. Δεν είναι ο ΟΦΗ που ήταν πέρυσι. Δεν έχει τους παίκτες με την μεγάλη εμπειρία. Όμως έχει βαριά φανέλα και κόσμο απαιτητικό. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά του ακόμα. Όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα και ψάχνουν να βρουν τον δρόμο τους. Ο Αναστόπουλος έχει την φιλοσοφία του και στήνει την ομάδα ανάλογα με τα υλικά που έχει.  Έχω παίξει πάρα πολλά ματς εναντίον του ΟΦΗ και έχω κατέβει πολλές φορές στην Κρήτη. Η Κρήτη είναι ποδοσφαιρομάνα”.

Και βέβαια δεν μπορούσε να μην σχολιάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του “Κάρα” λέγοντας ότι ο Καραγκούνης έχει τεράστια πείρα. Όμως ένας κούκος ποτέ δεν φέρνει την άνοιξη γενικά. Θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα αν έρθει και θα την τραβήξει με την εμπειρία και την κλάση του. Δεν ξέρω όμως αν είναι προτεραιότητα του να παίξει στην Ελλάδα γιατί κάτι ακούω για ενδιαφέρον από Γερμανία μεριά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook