Σύνθημα νίκης για το ματς με τον Πανιώνιο έστειλε ο Μπανούσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του ο 24χρονος αμυντικός μέσος του ΟΦΗ τόνισε ότι η ομάδα πάει στη Νέα Σμύρνη με στόχο το τρίποντο πλέκοντας το εγκώμιο της δουλειάς που γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπανούσης

Για το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα: «Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, το οποίο θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερο αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς τα προβλήματα που είχαμε το καλοκαίρι τα έχουμε πάρει δύο θετικά αποτελέσματα κόντρα σε δύο καλύτερα προετοιμασμένες ομάδες».

Για το επόμενο ματς κόντρα στον Πανιώνιο: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ωστόσο, αυτό δεν μας επηρεάζει και θα πάμε στη Νέα Σμύρνη για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν προβληματίζει εκείνον και τους συμπαίκτες του το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν σκοράρει: «Δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς και στα δύο παιχνίδια δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ, το οποίο πιστεύω θα έρθει στον αγώνα με τον Πανιώνιο».

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να επαναλάβει μία πορεία αντίστοιχη με εκείνη της περασμένης σεζόν: «Πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε εξίσου καλά με την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε αρκετά, ώστε να το πετύχουμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας είναι να μην έχουμε προβλήματα με την παραμονή. Από εκεί και πέρα αν τα καταφέρουμε γρήγορα θα κοιτάξουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τις δικές του φιλοδοξίες: «Θέλω να καθιερωθώ στον ΟΦΗ και να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της Σούπερ Λίγκας και της Football League 2, όμως πιστεύω πως αν δουλέψεις και προσπαθείς κάθε μέρα, τότε μπορείς να ανταποκριθείς».

Για το υπάρχει πίεση από τον κόσμο του ΟΦΗ προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου: «Όχι δεν υπάρχει καμία πίεση. Αντιθέτως, ο κόσμος μας βοηθάει και μας ενθαρρύνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Όλοι οι παίκτες που τον έχουν ζήσει από κοντά λένε τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Και εγώ μόνο καλά λόγια να πω γι’ αυτόν. Βοηθάει όλα τα παιδιά να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν, ενώ σε κάθε προπόνηση προσπαθεί να μας περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook