Έφερε χαμόγελα η εμφάνιση Ιωαννίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ως ικανοποιητικό και θετικό μόνο μπορεί να κριθεί το ντεμπούτο του Γιώργου Ιωαννίδη με την φανέλα του ΟΦΗ και στην Κρητική ομάδα δεν έκρυψαν τα χαμόγελα τους για τον 24χρονο μέσο.

Ο ίδιος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα σε βαθμό ετοιμότητας 100% μιας και έβγαλε όλη την προετοιμασία του ΟΦΗ και δίχως μάλιστα να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Στο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε ότι διαθέτει τόσο την ποιότητα όσο και τις ικανότητες για να βοηθήσει στον δημιουργικό και τον ανασταλτικό τομέα συμβάλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την δημιουργία φάσεων.

Ο Ιωαννίδης ζητούσε συνεχώς μπάλα ενώ προσπαθούσε να βρει με κάθετες πάσες τους “Κούτσια”, Παπάζογλου δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στον δημιουργικό τομέα. Παράλληλα, ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά καθώς αρκετές φορές έκοψε τις επιθέσεις του Εργοτέλη ενώ με τον Βερόν “ντούμπλαραν” τους κεντρικούς μέσους του Εργοτέλη ώστε να μην αναπτύσσονται σωστά οι “κιτρινόμαυροι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook