Μαn to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule μεταφέρει τι είδε από κάθε παίκτη ξεχωριστά στην χθεσινή φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη.

Σαχσανίδης: Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα καθώς ο Εργοτέλης δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του. Σταθερός, είχε καλή συνεργασία με τους αμυντικούς του.

Βάντο: Με την εικόνα που παρουσιάζει ο Βραζιλιάνος δείχνει ότι θα βοηθήσει περισσότερο ως χαφ παρά ως μπακ. Πολύ καλός στα επιθετικά του καθήκοντα με συχνές επελάσεις από τα αριστερά πήρε αρκετές πρωτοβουλίες.

Μονιάκης: Όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του γίνεται ακόμα καλύτερος αλλά και πιο σοβαρός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι δύο 40αρες μπαλιές που είδαμε από τα πόδια του αλλάζοντας εκπληκτικά το παιχνίδι του ΟΦΗ από τα δεξιά στα αριστερά.

Χαριτωνίδης: Σταθερός και συνεπής στις επεμβάσεις του. Είχε καλή χημεία με τον Κουρδάκη που αρκετές φορές τον κάλυπτε στα νώτα του όταν εκείνος έβγαινε για να μαρκάρει ψηλά.

Κουρδάκης: Πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός με σωστές τοποθετήσεις, έβγαζε την μπάλα από την άμυνα του με ψύχραιμες μεταβιβάσεις. Φάνηκε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα καθώς δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Βερόν: Ο Αργεντινός έδινε ρυθμό στο παιχνίδι του ΟΦΗ παίρνοντας την μπάλα από τα μπακ και στην συνέχεια προσπαθούσε να βρει ρυθμό με Ιωαννίδη, Λαμπρόπουλο μιας και οι τρεις τους έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά.

Ιωαννίδης: Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά τον είδαμε να παίζει ως κεντρικό χαφ και δεν ήταν καθόλου κακός. Πήρε πρωτοβουλίες, ζητούσε συνεχώς την μπάλα ενώ δοκίμασε και αρκετές φορές το πόδι του, κάτι για το οποίο τον γνωρίζαμε. Έδειξε έτοιμος 100% και πλέον προστίθεται στο οπλοστάσιο του Αναστόπουλου εν όψει Νέας Σμύρνης.

Λαμπρόπουλος: Είχε περισσότερο δημιουργικά καθήκοντα παρά ανασταλτικά. Έπαιξε μπροστά από τους Βερόν, Ιωαννίδη και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί με κάθετες μπαλιές τους Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη.

Παπάζογλου: Παλεύει συνεχώς αλλά πραγματικά ώρες – ώρες δείχνει να είναι μόνος του στην επίθεση. Χρειάζεται άμεσης επίλυσης αυτό το πρόβλημα καθώς ο Παπάζογλου ψάχνει να γίνει δημιουργικός μέσα από τις δικές του προσπάθειες και όχι από αυτές των συμπαικτών του.

Ζορμπάς: Έπαιξε και στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ μέσα από τα δικά του πόδια χάθηκαν δύο από τις πιο κλασσικές ευκαιρίες του ΟΦΗ. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα μιας και δεν βρήκε χώρους στην άμυνα του Εργοτέλη.

Κουτσιανικούλης: Κλείστηκε από τα μπακ του Εργοτέλη και δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Ξεκίνησε παίζοντας στο δεξί άκρο της άμυνας και στην συνέχεια πήγε στο αριστερό ενώ ανέβηκε στο τελευταίο 15λεπτο του ημιχρόνου χάνοντας κάποιες ευκαιρίες.

Τα μωρά που δίνουν υποσχέσεις

Για την εμφάνιση της… «πιτσιρικαρίας» στο δεύτερο ημίχρονο θα άδικο να πούμε ποιος ξεχώρισε και ποιος όχι. Είναι σίγουρο πάντως ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους δείχνοντας παράλληλα ότι έχουν μπροστά τους ένα σπουδαίο μέλλον. Για αυτόν τον λόγο καταχειροκροτήθηκαν και από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook