Πρόγραμμα που τον κάνει να διώχνει το άγχος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί σωστά και θετικά το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι και την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που αν το πετύχει θα τον διατηρήσει στον αφρό…

Το ξεκίνημα στην Σούπερ Λιγκ, δεν το λες αρνητικό αλλά ούτε και θετικό. Μάλλον, πολλοί μπορούν να δουν το ποτήρι «μισογεμάτο». Όμως, όπως και να’ χει, επειδή πάντα μετράνε οι βαθμοί, αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ μετράει δύο και βλέπει μπροστά.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι και την 7η αγωνιστική, κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί «προκλητική» αλλά και ευνοϊκή για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου. Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει που θεωρούνται είτε ισοδύναμες, είτε χειρότερες. Σίγουρα πάντως όλες είναι του «χεριού» του και μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Με τα παιχνίδια που ακολουθούν – θα δείτε στην συνέχεια παρακάτω – ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να συνεχίσει αήττητος – είναι μέσα στις δικές του δυνατότητες – και παράλληλα να διώξει ένα μεγάλο μέρος του άγχους που θα τον συνοδεύει στην φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα.

Μέχρι την 7η αγωνιστική, ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο «Γεντί Κουλέ» τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ενώ εκτός ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, την Κέρκυρα και τον Πλατανιά.

Από τους πέντε παραπάνω αντιπάλους, με τους τρεις από αυτούς έχει τον ίδιο στόχο που είναι η παραμονή. Με τον ΟΦΗ να έχει δύο βαθμούς, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο τέλος αυτού του προγράμματος η ομάδα μπορεί να έχει φτάσει και σε διψήφιο αριθμό πόντων στην Σούπερ Λιγκ. Δεν… «σκότωσε και το θηρίο» θα πουν πολλοί. Απλά θα κερδίσεις κατώτερες ομάδες που στην συνέχεια θα τις βρεις μπροστά σου…

Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα πρόγραμμα που θεωρείται ικανό να διώξει μεγάλο μέρος του άγχους του και να τον κάνει ικανό να το διαχειριστεί ανάλογα στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook