Αναβολή – «ανάσα» για τον ΟΦΗ σε 4 προσφυγές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τις δύο επόμενες Δευτέρες αναβλήθηκαν οι – προγραμματισμένες – για σήμερα να εκδικαστούν προσφυγές των Κάλαϊτζιτς, Παπουλή, Γαλανόπουλου και Ουκάρ.

Οι προσφυγές ήταν προγραμματισμένες να εκδικαστούν σήμερα ωστόσο αναβλήθηκαν μετά το αίτημα τη ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον ΟΦΗ. Οι τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι διατεθειμένοι να κάνουν έναν ευνοϊκό συμβιβασμό ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι οφειλές αφορούν την σαιζόν 2010 – 2011 μιας και από την περσινή σαιζόν έχουν εκχωρηθεί μέσω των χρημάτων της NOVA.

Τον ΟΦΗ εκπροσώπησε ο εκ των νομικών του συλλόγου Μανώλης Φωτάκης που κατάφερε να κερδίσει την αναβολή των υποθέσεων για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αρχικά, την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Φώτη Παπουλή ενώ στις 24 του μήνα έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση των προσφυγών των Γαλανόπουλου, Ουκάρ και Κάλαϊτζιτς.

Οι σημερινές αναβολές αποτελούν αναμφίβολα μια «ανάσα» για τον ΟΦΗ που θα προσπαθήσει σε αυτό το διάστημα να έρθει σε συμβιβασμό με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές προκειμένου να γλυτώσει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα χρήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook